Blogia kirjoittaa 22v. nuori nainen, joka on yrittänyt laiduttaa lukemattomat kerrat, mutta tällä kertaa pysyvästi. Matkan varrelle on jäänyt jo vajaa 20 kiloa, mutta toiset on vielä pudotettavana. Apuna matkassa mukana personal trainer.

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

The only bad workout is the one that didn't happen!


Tänään olin salilla treenaamssa pt:n kanssa. Ekaa kertaa koskaan tuntu siltä, että olisin halunnut luovuttaa, jättää treenin kesken ja lähteä lätkimään. Mulla oli tosi epämiellyttävä olo, ärsytti ja itketti. Mutta ei siinä muu auttanut, kun hammasta purren laittaa ikävät ajatukset taka-alalle ja keskittyy treeniin niin täysillä kuin mahdollista. Mä en inhoo mitään niin paljon kuin luovuttamista tai tekosyitä ja nyt mä tein juuri niin. Edellisellä kerralla tehtiin 16kg kahvakuulalla 30 etuheilautusta ja luovutin 25 kohdalla. Seuraavan kerran yksin ollessani salilla otin ja tein ne 30 etuheilautusta, voittajafiilis!  


Aina ei voi kaikki olla yhtä hymyä ja mennä loistavati. Aina välillä tulee niitä huonoja hetkiä milloin tekee mieli vaan jättää kesken, mutta on vaan oltava vahvempi ja jaksaa painaa eteenpäin. Mutta huominen on varmasti jo parempi päivä. :) Mutta nyt suuntana töihin yötä valvomaan, öitä! ;)

Niin ja vielä yksi "pieni" juttu miksi tämä päivä tuntuu edes hitusen paremmalta...


PAINO ON VIHDOIN ALLE 90 !! :)

4 kommenttia :